Zapékaná zeleninová jídla jsou čím dál více v oblibě. Vyzkoušejte třeba právě zapečený tuřín.
2 lžíce | olej |
125 ml | mléko |
1 svazeček | tymián |
500 g | mrkev |
80 g | sýr |
250 ml | zeleninový vývar |
125 ml | smetana ke šlehání |
800 g | tuřín |
350 g | kuřecí prsa s kůží |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý bílý pepř | |
muškátový oříšek | |
na ozdobu | |
petrželka |
autor admin_hela
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena