Vaření.czReceptyZapečený květák s liškovou omáčkou

Zapečený květák s liškovou omáčkou

Recept pro milovníky zapečených lahůdek.


4.664x
60 min
2×

Postup přípravy

Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Připravíme si květák, který rozdělíme na růžičky nebo nakrájíme, sýr nastrouháme. Do olejem vymazané zapékací misky dáme vrstvu brambor, nakrájený květák, šunku, znovu vrstvru brambor a tak pokračujeme až nahoru. Končíme vrstvou brambor, kterou můžeme posypat sýrem. Nakonec rozmícháme liškovou omáčku ve smetaně s trochou mléka, podle chuti ještě dosolíme. Liškovou omáčkou brambory zalijeme. Květák s liškovou omáčkou zapečeme dozlatova. Podáváme jako hlavní chod.
user-icon

autor verkadon


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečený květák s liškovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena