Vaření.czReceptyZapečený hermelín s Extra Jamem Jahoda a tymiánem na křupavém toustu od Gábiny Soukalové

Zapečený hermelín s Extra Jamem Jahoda a tymiánem na křupavém toustu od Gábiny Soukalové

Zkuste si udělat chuťovku, kterou spolu upekli i známá česká biatlonistka Gabriela Soukalová s šéfkuchařem Ondřejem Slaninou.


3.37x

Postup přípravy

Nejprve vykrojíme kulatým tvořítkem z toustového chleba kolečka o průměru hermelínu. Pak plátky chleba opečeme na pánvi na sucho a na opečený toust poklademe plátek másla a podélně rozříznutou půlku hermelínu. Dále na hermelín dáme asi polévkovou lžíci jahodového džemu a dozdobíme snítkou čerstvého tymiánu. Takto připravený hermelín zabalíme do pečícího papíru a vložíme do předem předehřáté trouby a pečeme zhruba 5 minut na 200 °C. Dobrou chuť přejí Gábina a Ondra!
user-icon

autor Hamé

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zapečený hermelín s Extra Jamem Jahoda a tymiánem na křupavém toustu od Gábiny Soukalové

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Velikonoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena