Zapečený hermelín s Extra Jamem Jahoda a tymiánem na křupavém toustu od Gábiny Soukalové

Zkuste si udělat chuťovku, kterou spolu upekli i známá česká biatlonistka Gabriela Soukalová s šéfkuchařem Ondřejem Slaninou.


3.37x

Postup přípravy

Nejprve vykrojíme kulatým tvořítkem z toustového chleba kolečka o průměru
hermelínu. Pak plátky chleba opečeme na pánvi na sucho a na opečený toust
poklademe plátek másla a podélně rozříznutou půlku hermelínu.

Dále na hermelín dáme asi polévkovou lžíci jahodového džemu a dozdobíme snítkou
čerstvého tymiánu. Takto připravený hermelín zabalíme do pečícího papíru a vložíme do předem předehřáté trouby a pečeme zhruba 5 minut na 200 °C. Dobrou chuť přejí Gábina a Ondra!

user-icon

autor Hamé


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečený hermelín s Extra Jamem Jahoda a tymiánem na křupavém toustu od Gábiny Soukalové

Zpět na recept