Zapečené šunkové kornoutky

Jemný pokrm, doplněný zeleninou, je vhodný k večeři.


4.88x
45 min

Postup přípravy

Žampiony očistíme a pokrájíme. Rajčata pokrájíme na plátky.

Pokrájené žampiony krátce osmahneme na másle a vyjmeme. Do rozehřátého tuku vmícháme mouku, doplníme vínem a smetanou a uvaříme hustou omáčku. Podle potřeby ochutíme a vložíme zpět žampiony. Nakonec vmícháme rozkvedlané syrové vejce.

Silnější šunkové plátky rozložíme a rozdělíme na ně náplň. Srolujeme do kornoutků a narovnáme do zapékací misky. Proložíme plátky rajčat a posypeme sýrem. Zapékáme tak dlouho, až se sýr rozpeče.

Zapečené šunkové kornoutky podáváme s opečeným toastem a zeleninovým salátem.
user-icon

autor alyš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečené šunkové kornoutky

Zpět na recept