Vaření.czReceptyZapečené rybí filé v omáčce

Zapečené rybí filé v omáčce

Recept na dobrý oběd s bramborem a pažitkou.


4.513x
35 min

Postup přípravy

Polovinou másla vymažeme pekáček. Dáme do něj ještě zmrzlé rybí filé, které pokapeme citronovou šťávou, osolíme a zalijeme vínem. V dobře rozehřáté troubě filé pečeme asi 15 minut. Zatím si připravíme omáčku. Z druhé poloviny másla a mouky vysmahneme světlou jíšku. Odstavíme ji a za stálého míchání zředíme mlékem. Vzniklou omáčku asi 10 minut povaříme. Pak ji odstavíme, přidáme sůl, kari koření a strouhaný sýr. Omáčkou zalijeme předpečené filé a dalších 15 minut dopečeme. Zapečené rybí filé v omáčce podáváme s brambory a sypeme pažitkou.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zapečené rybí filé v omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena