Zapečené rybí filé se smetanou a čajem

Zapékané filé se spoustou smetany a vůní čaje.


3.1450x
60 min

Postup přípravy

Rybí filé osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na másle podusíme žampiony, které z pánve vyjmeme a vložíme filé, které osmažíme. Do vymaštěné zapékací mísy vložíme opečené filé, na každou porci dáme plátky vajec a žampiony a posypeme rozemnutými lístky zeleného čaje. Zalijeme přisolenou smetanou, v níž je rozkvedlaná trocha mouky. Můžeme použít také jen zakysanou smetanu rozředěnou trochou mléka.


Mísu vložíme do horké trouby a zapečeme dozlatova.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečené rybí filé se smetanou a čajem

Zpět na recept