Vaření.czReceptyZapečené rybí filé s celerem

Zapečené rybí filé s celerem

Rybí pochoutka zapečená s celerem.


3.156x
45 min

Postup přípravy

Porce filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a naskládáme do zapékací misky. Troubu předehřejeme na 200°C. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Na filé rozložíme kolečka cibule, plátky česneku a vše zakryjeme strouhaným celerem. Přelijeme rajským protlakem, bílým vínem a olejem. V předehřáté troubě rybu upečeme do zlatova a podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zapečené rybí filé s celerem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena