Chutný pokrm z rybího filé, brokolice a hermelínu zapečený pod grilem.
Hodnocení
3.1
/ 5 (35x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
2 lžíce
máslo
2 ks
Hermelín
4 porce
rybí filé bez kůže a kostí
12 ks
brokolice
podle chuti
sůl
mletý bílý pepř
podle potřeby
hladká mouka
Postup přípravy
Gril si předehřejeme na 225°C.
Porce filé opláchneme, osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na oleji a lžíci másla opečeme.
Brokolici krátce povaříme v osolené vodě a okapané růžičky rozložíme na připravené filé. Vše zakryjeme příčnými řezy hermelínu, zakapeme zbylým máslem a dáme pod gril zapéci, dokud se sýr neroztaví.
Rybu servírujeme s bramborovými pusinkami.