Zapečené masové koule s bazalkou

Vynikají letní oběd.


4.19x
15 min

Postup přípravy

V pánvi rozehřejeme trochu oleje, opečeme na něm masové koule (Masové koule můžeme vytvořit z mletého masa, nebo rovnou koupit udělané - Albert je prodává) ze všech stran do tmavohněda a pak je přendáme do zapékací mísy.

Pánev vytřeme papírovými utěrkami, nalijeme trochu oleje a přidáme nakrájenou cibuli a opékáme dokud nezesklovatí. Přidáme rozmělněný česnek a po chvíli i rajčatové pyré. Necháme provařit a zalijeme s tím masové koule, mezi ně rozdělíme plátky mozzarelly a dáme je na 3 - 5 minut pod gril, aby se sýr roztavil.

Zapečené masové koule podáváme posypané čerstvými bazalkovými listy a pečivem.
user-icon

autor Denika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečené masové koule s bazalkou

Zpět na recept