Vaření.czReceptyZapečené maso s vejci a sýrem

Zapečené maso s vejci a sýrem

Okořeněné maso, přidáme pochutiny a dáme zapéct.


4.08x
20 min

Postup přípravy

Vepřové maso naklepeme, osolíme a opepříme. Do ohnivzdorné mísy dáme trochu oleje a položíme na něj maso. Usmažíme vejce, do kterých můžeme přidat různé ingredience (kečup, hořčice, salám, houby) - záleží na chuti. Vejce dáme na maso, uprostřed uděláme důlek, který vyplníme hořčicí (kečupem) a navrch položíme plátek sýra. Mísu zakryjeme a dáme péci do trouby. Až povrch slabě se zbarví dohněda, na chvíli víko sundáme. Pokud je maso měkké, máme hotovo. Zapečené maso s vejci a sýrem chutná dobře s vařenými brambory, ale klidně i smaženými hranolky.
user-icon

autor veerac

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zapečené maso s vejci a sýrem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena