Zapečené kuře na medu

Kuřecí prsa zapečená v omáčce z medu a vína.


4.25x
60 min
2×

Postup přípravy

Kuřecí prsa očistíme, omyjeme a podle potřeby nařízneme. Osolíme je a lehce opepříme.

V pánvi rozehřejeme olej a prsa v něm orestujeme. Přeložíme je do zapékací misky. Troubu předehřejeme na 200 °C.

Víno, vývar, med, zázvor a sójovou omáčku důkladně rozmícháme. Lehce směs ochutíme glutasolem a zalijeme jí maso v misce. Zapékací misku vložíme do trouby a za častého přelévání zapékáme.

Zapečené kuře na medu podáváme s hranolky nebo rýží, přeléváme vypečenou omáčkou.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečené kuře na medu

Zpět na recept