Vaření.czReceptyZapečené krůtí maso s těstovinami

Zapečené krůtí maso s těstovinami

Zapečené krůtí maso s těstovinami, zeleninou a houbami. Recept je mým experimentem, dobře chutná, tak proč se o něj nepodělit.


5.05x
75 min
1×

Ingredience

5 ksvejce
100 gpórek
100 gšpenát
400 gtěstoviny
3 kshouby
6 plátkůgouda
1 kszelená paprika
3 ksjarní cibulka
750 gkrůtí maso

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Krůtí skelet dáme péct do trouby, pečeme tak, aby maso bylo měkké, ne však vysušené. Z upečeného krůtího skeletu obereme maso a nakrájíme ho na malé kousky. Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě. Uvařené těstoviny scedíme. Zeleninu i houby očistíme a vše nakrájíme nadrobno (jarní cibulku, pórek, zelenou papriku i houby). Špenát opláchneme a překrájíme. K obranému masu vmícháme těstoviny a nakrájenou zeleninu. Vsypeme do pekáčku, zalijeme rozšlehanými vejci (osolíme, opepříme) a poklademe plátky sýra. Pekáček s krůtím masem a zeleninou vložíme do vyhřáté trouby a pečeme do zezlátnutí. Zapečené krůtí maso s těstovinami rozdělíme na porce a podáváme jako hlavní chod.
user-icon

autor Univerzal


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečené krůtí maso s těstovinami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena