Italský zapékaný těstovinový pokrm s lahodnou uzenou treskou a bylinkami.
2 lžíce | máslo |
1 lžíce | petrželka |
600 ml | mléko |
0.5 hrnku | hladká mouka |
1 lžíce | citronová šťáva |
3 lžíce | smetana ke šlehání |
2 ks | vejce natvrdo |
1 špetka | muškátový oříšek - strouhaný |
4 hrnky | fusilli |
450 g | uzená treska |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pepř | |
na ozdobu | |
petrželka | |
příloha | |
brambory vařené | |
vařená červená řepa |
autor Nakladatelství Slovart
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena