Fusilli s krémem di radicchio

Další recept na jednoduché a výborné těstoviny.


5.06x
45 min

Ingredience

3 lžíceolivový olej
100 gjarní cibulka
8 lžicsmetana na vaření
100 mlbílé suché víno
360 gfusilli
100 gpancetta
400 gradicchio

podle chuti

sůl
tymián
pepř

Postup přípravy

Z radicchia sundáme listy, opláchneme studenou vodou a s pancettou nakrájíme na slaboučké proužky.

Radicchio s pancettou osmahneme na cibulce s olivovým olejem a podlijeme bílým vínem. Jakmile se víno vypaří, přilijeme smetanu, osolíme, opepříme, přidáme tymian a mícháme, dokud nevznikne hustší krém.

Uvařené fusilli all dente přidáme do krému al radicchio a dobře promícháme.

Fusilli s krémem di radicchio podáváme teplé.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fusilli s krémem di radicchio

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská