Vyzkoušejte nové recepty s Maggi Gurmánským bujónem a objevte nové a snadné vaření pro vaše nejbližší!
Hodnocení
2.9
/ 5 (35x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
3x
Ingredience
Ostatní
Vejce2 ks
Šunka300 g
Brambory600 g
Velká cibule1 ks
Smetana 12%250 ml
Maggi Gurmánského zeleninového bujónu1 kelímek
Postup přípravy
Polovinu brambor nakrájených na plátky naskládáme do zapékací mísy, na ně naskládáme polovinu cibule nakrájenou na kolečka a maso nebo šunku nakrájené na kostičky. Druhou vrstvu uložíme stejně (brambory, cibule, maso).
V míse si metličkou rozmícháme smetanu, vajíčka a 1 kalíšek Maggi Gurmánského zeleninového bujónu a nalijeme do připravené zapékací mísy. Pečeme přikryté v troubě na 200 stupňů asi 1 hodinu.
Tip: Můžeme připravovat i v remosce.
Více receptů s Maggi bujóny najdete na www.maggi.cz
Tento recept jsem vařila minulý týden a byla to mňamka! Jediné, co doporučuji, je dát smetany, bujonu a vajíček dvojnásobné množství a na závěr zapéct tvrdým sýrem.