Panenku očistíme a naložíme na několik hodin do marinády.
Marináda: Smícháme olej, jogurt, sůl , pepř a granulovaný česnek.
Kuřecí řízky omyjeme, osušíme a rozklepeme. Osolíme a okořeníme mletou chilli paprikou. Každý řízek položíme na plát alobalu, který jsme potřeli olejem.
Mrkev omyjeme, oloupeme. Rozkrojíme podélně na půlky. Škrabkou na sýr krájíme dlouhé hobliny. Cibulku očistíme a nakrájíme nadrobno.
Panenku vyjmeme z marinády a osušíme. Nakrájíme na porce.
Každou porci ovineme pruhy mrkve a položíme na plát kuřecího řízku.
Za pomoci alobalu svineme v roládky, které pevně uzavřeme.
Vložíme do předehřáté trouby a zapékáme asi 20 minut.
Připravíme si omáčku. Na oleji zesklovatíme cibulku, podlijeme ji vývarem a povaříme. Smícháme sójovou omáčku, víno, chilli papriku, worchestr a máčený škrob. Směs vlijeme do vývaru a svaříme na hustý sos.
Upečenou vepřovou panenku v kuřecím masíčku vyjmeme z alobalu, přendáme na talíře a polijeme omáčkou.
Zapečenou vepřovou panenku podáváme s opečeným bramborem a zeleninovou oblohou.