Zapečená cuketa s kabanosem

Recept na cuketu, která se dá jíst teplá s bramborem, bramborovou kaší, ale i studená se zeleninovým salátem.


3.512x
30 min

Postup přípravy

Cuketu očistíme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a necháme vypotit.

Zatím si nakrájíme kabanos (salám) a tvrdý sýr. Cibuli nakrájíme po oloupání nadrobno.

Vše dáme do misky, přidáme cibuli, vejce, rozetřený česnek, asi 1 dl oleje, hrnek krupičky, opepříme a promícháme. Můžeme podle chuti přidat jakoukoli jinou zeleninu.

Cuketovou směs rozetřeme na plech a pečeme na 180 - 200 °C do zlatohněda.

Zapečená cuketa s kabanosem je dobrá teplá s bramborovou přílohou, ale i studená se salátem plným zeleniny.
user-icon

autor evula


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečená cuketa s kabanosem

Zpět na recept