Žampionové ledvinky

Kdo rád vnitřnosti, tak může zkusit ledvinky se žampiony.


5.05x
90 min

Ingredience

1 kscibule
0.3 kgžampiony
1 dlbílé víno
5 dkganglická slanina
0.5 balíčkuhrášek mražený
3 lžíceostrý kečup
1 lžícečerstvá petrželka
0.5 kgvepřová ledvina

podle chuti

sůl
podravka
mletý pepř

podle potřeby

máslo

na ozdobu

lahůdková cibulka

Postup přípravy

Ledvinky pořádně očistíme, opereme a nakrájíme na tenké plátky. Na másle osmahneme na plátky pokrájené žampiony. Zvlášť v kastrolku si doměkka uvaříme zmrazený hrášek a scedíme. Na tuku opečeme nakrájenou anglickou slaninu a pokrájenou cibuli. Přidáme ledvinky, posekanou zelenou petrželku a krátce osmahneme. Zalijeme vínem, přidáme žampiony a hrášek, opepříme, přidáme ostrý kečup a krátce spolu podusíme. Posypeme podravkou a podle chuti osolíme. Hotové žampionové ledvinky podáváme s rýží a posypané kroužky z lahůdkové cibulky.
user-icon

autor Sch-iška

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Žampionové ledvinky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena