Žampionové ledvinky

Kdo rád vnitřnosti, tak může zkusit ledvinky se žampiony.


5.05x
90 min

Postup přípravy

Ledvinky pořádně očistíme, opereme a nakrájíme na tenké plátky. Na másle osmahneme na plátky pokrájené žampiony. Zvlášť v kastrolku si doměkka uvaříme zmrazený hrášek a scedíme.

Na tuku opečeme nakrájenou anglickou slaninu a pokrájenou cibuli. Přidáme ledvinky, posekanou zelenou petrželku a krátce osmahneme. Zalijeme vínem, přidáme žampiony a hrášek, opepříme, přidáme ostrý kečup a krátce spolu podusíme. Posypeme podravkou a podle chuti osolíme.

Hotové žampionové ledvinky podáváme s rýží a posypané kroužky z lahůdkové cibulky.
user-icon

autor Sch-iška


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Žampionové ledvinky

Zpět na recept