Žampionová omáčka k těstovinám

Opravdu rychlá a vylepšená žampionová omáčka. Ideální k těstovinám.


4.151x
20 min
10×

Postup přípravy

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Houby osmahneme na oleji. K žampionům přidáme nakrájenou slaninu a pak pomalu zaléváme smetanou. Podle potřeby můžeme, ale nemusíme, zahustit moukou. Podle chuti okořeníme petrželkou a oreganem.

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Scedíme a necháme okapat.

Těstoviny rozdělíme na talíře, přelijeme žampionovou omáčkou a poklademe plátkem sýra.
user-icon

autor Creeper


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Žampionová omáčka k těstovinám

Zpět na recept