Zalévaná vejce

Předkrm nebo chuťovka z vařených vajec.


2.9158x
15 min

Ingredience

6 ksvejce

zálivka

3 lžíceolej
sůl
1 kscibule
hořčice
0.5 kscitron
3 lžícekečup
cukr krupice
1 lžičkasekaná petrželka
mletý bílý pepř
worcesterová omáčka

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme a rozkrojíme na půlky a rozdělíme do čtyř misek.

Olej rozšleháme s kečupem, hořčicí, cukrem, citronovou šťávou, worcesterem, solí, pepřem, přidáme drobně nasekanou cibuli, usekanou petrželku a promícháme. Zálivkou přelijeme vejce.

Zalévaná vejce podáváme s pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zalévaná vejce

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena