Zakrucánky

Recept z kuřecího masa a bylinek. Obalujeme v těstíčku z červeného škrobu a vajec.


4.610x
45 min

Postup přípravy

Maso očistíme, nakrajíme na dlouhé nudličky, dáme do mísy, přidáme oloupaný a rozmačkaný česnek, sůl, pepř, koření podle chuti, je možné přidat sójovou omáčku a čerstvé bylinky. Rozklepneme vejce a přidáme škrob. Toho je potřeba celkem mnoho, aby vzniklo kolem masa hustší těstíčko. Směs necháme chvíli odpočinout. Pak rozehřejeme pánev s olejem a prsty (jinak to nejde) vytahujeme proužky masa s těstíčkem, vkládáme do oleje a zprudka smažíme dozlatova. K zakrucánkům dobře chutnají brambory, hranolky a čerstvá zelenina.
user-icon

autor beleva

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zakrucánky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena