Zajíc a bažant

Pečený zajíc a bažant v jednom pekáči. Nové koření, bobkový list a sójová omáčka nesmí chybět.


3.269x
60 min

Postup přípravy

Po běžné úpravě zvěřiny vložíme do dutin břišních bobkové listy a nové koření v poměru jedna ku jedné.

Smícháme sójovou omáčku, koření na americké brambory a olivový olej. Oba kusy vydatně přelijeme směsí.

Brambory pod vodou očistíme, podélně nakrájíme na čtvrtky, upečeme na způsob bramborů amerických, mastíme zbytkem kořenící směsi, kterou jsme použili na maso.

Pečeme dle klasických kriterií. Podáváme s brambory. Můžeme servírovat také studené a uležené do druhého dne.

user-icon

autor doktor no


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zajíc a bažant

Zpět na recept