Zaječí uši

Snadný recept na výbornou pochoutku s chlebem.


3.06x
15 min
1×

Ingredience

2 kscibule
0.5 kgkabanos

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

příloha

chléb

omáčka

chili omáčka

Postup přípravy

Kabanos oloupeme a nakrájíme ho na 0,5 cm silná kolečka. Vždy pár koleček kabanosu dáme na sebe a nakrojíme je všechny do půlky. Dále překrojíme cibuli na půlky a potom ji nařežeme na proužky.

Kabanos s cibulí hodíme na pánev a lehce opečeme. Kolečka kabanosu se otevřou jako uši zajíčka.

Po orestování kabanos lehce osolíme, opepříme a dáme na talíř. Lžičkou naneseme plnotučnou hořčici na kousky salámů a ještě je pocákáme chilli omáčkou podle chuti, jak máme rádi pálivé.

Zaječí uši jsou výborné s měkkým čerstvým chlebem.
user-icon

autor dotík


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zaječí uši

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena