Zaječí na špízu

Zaječí maso provoněné cibulí a slaninou.


2.966x
45 min

Postup přípravy

Zaječí hřbet propláchneme studenou vodou, odkrojíme maso a nakrájíme ho na plátky. Salám nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Slaninu nakrájíme na kousky a mrkev na kolečka. Na špejle napichujeme střídavě jednotlivé ingredience. Před tepelnou úpravou špízy posypeme grilovacím kořením. V hlubší pánvi, ke které máme poklici, rozehřejeme olej a špízy smažíme dozlatova po obou stranách. Nakonec špízy podlijeme bílým vínem a dusíme doměkka pod poklicí. Hotové špízy podáváme s pečeným bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zaječí na špízu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena