Zaječí na špízu

Zaječí maso provoněné cibulí a slaninou.


2.966x
45 min

Postup přípravy

Zaječí hřbet propláchneme studenou vodou, odkrojíme maso a nakrájíme ho na plátky. Salám nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Slaninu nakrájíme na kousky a mrkev na kolečka.

Na špejle napichujeme střídavě jednotlivé ingredience. Před tepelnou úpravou špízy posypeme grilovacím kořením. V hlubší pánvi, ke které máme poklici, rozehřejeme olej a špízy smažíme dozlatova po obou stranách.

Nakonec špízy podlijeme bílým vínem a dusíme doměkka pod poklicí.

Hotové špízy podáváme s pečeným bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zaječí na špízu

Zpět na recept