Zabijačkový guláš

Při zabijačce se rozhodně musí vařit zabijačkový guláš. Jak na to? Zde je recept.


3.0143x
0

Postup přípravy

Cibule a česnek oloupeme. Cibule nasekáme nadrobno a česnek prolisujeme. Maso a vnitřnosti podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky.

Sádlo rozehřejeme a osmahneme na něm cibuli. Přidáme maso a důkladně jej orestujeme. Pak maso zalijeme vývarem, osolíme, okořením a za stálého podlévání maso zvolna vaříme, než maso změkne.

Šťávu z masa necháme vysmahnout. Zaprášíme ji moukou a opražíme. Zalijeme ji vývarem, přidáme česnek, papriku, kmín a zvolna vaříme, dokud maso zcela nezměkne.

Hotový zabijačkový guláš podáváme s čerstvým chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zabijačkový guláš

Zpět na recept