Vaření.czReceptyVývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi

Vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi

Klasická domácí polévka.


2.372x
60 min
3×

Ingredience

50 gčesnek
10 gsůl
2 ksvejce
150 gstrouhanka
5 gmajoránka
100 gsádlo
2 dlmagi
150 ghrubá mouka
3 gpepř bílý mletý
500 gdrůbeží játra
1 hrstkudrnka
1 kgdrůbeží skelety
500 gmrkev,celer,petržel

Postup přípravy

Nejdříve si dáme vařit drůbeží skelety. Do hotového vývaru orestujeme na sádle kořenovou zeleninu. Vývar dochutíme solí, bílým pepřem mletým a polévkovým kořením. Knedlíčky připravíme s jakýchkoliv drůbežích jater, které umeleme a zaděláme s vajíčkem, majoránkou, česnekem, solí a strouhankou. Poté si připravíme nudličky s hrubé mouky a vajec. Na hotovou polévku dáme jemně nasekanou petrželku.
user-icon

autor kucharis

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena