Výborný nálev na okurky

Sladkokyselý nálev nejen na okurky. Recept je chuťově opravdu výborný!


4.558x
30 min
4×

Postup přípravy

Vodu, veškeré koření, sacharin, ocet, cukr a sůl dáme do hrnce a necháme vařit 20 minut. Tímto výborným nálevem zaléváme okurky, čalamády, cibulky, papriky a vše, co nás napadne. Lze použít horký i studený nálev. Pak už jen sklenice s výborným nálevem na okurky zavaříme podle zvyku.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Výborný nálev na okurky

Zpět na recept
Druh jídla
Zálivky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena