Výborný houbový tatarák

Vyzkoušejte recept na tatarák z pravých hříbků, který podáváme nejlépe na topinkách.


5.03x
30 min

Postup přípravy

Půl kila čerstvých hříbků očistíme hadříkem a umeleme na masovém mlýnku nebo nasekáme na velmi jemné kousky. Hříbky podusíme do změknutí a odpaření tekutiny. Mezitím si nakrájíme oloupanou cibuli na drobné kostičky, oloupaný česnek prolisujeme. Podušené hříbky promícháme s cibulí a česnekem, přidáme mletou sladkou papriku, hořčici, kečup, sůl a sojovou omáčku podle chuti. Pro pikantnost můžeme ještě doplnit špetkou chilli nebo nadrobno nasekanou feferonkou. Výborný houbový tatarák podáváme nejlépe na topinkách potřených česnekem.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Výborný houbový tatarák

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena