Výborný houbový tatarák

Vyzkoušejte recept na tatarák z pravých hříbků, který podáváme nejlépe na topinkách.


5.03x
30 min

Postup přípravy

Půl kila čerstvých hříbků očistíme hadříkem a umeleme na masovém mlýnku nebo nasekáme na velmi jemné kousky. Hříbky podusíme do změknutí a odpaření tekutiny.

Mezitím si nakrájíme oloupanou cibuli na drobné kostičky, oloupaný česnek prolisujeme.

Podušené hříbky promícháme s cibulí a česnekem, přidáme mletou sladkou papriku, hořčici, kečup, sůl a sojovou omáčku podle chuti. Pro pikantnost můžeme ještě doplnit špetkou chilli nebo nadrobno nasekanou feferonkou.

Výborný houbový tatarák podáváme nejlépe na topinkách potřených česnekem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Výborný houbový tatarák

Zpět na recept