Výborný chléb z domácí pekárny

Vyzkoušený recept na chléb připravený v domácí pekárně. Nám moc chutná, proto ho peču velmi často.


4.515x
0
2×

Postup přípravy

Příprava je velice snadná, vše vložíme do misky, nejprve dáme přísady tekuté (mléko, voda, olej), poté sypké (pšeničná chlebová mouka, žitná chlebová mouka, droždí - ne sypané, sůl, cukr, kmín) a šup s tím do pekárny.

Domácí pekárnu nastavíme na základní program, velikost - veliký, kůrka - tmavá a začne se zpracovávat těsto a péct chleba.

Výborný chléb z domácí pekárny po vychladnutí krájíme a podáváme podle chuti k různým jídlům. Případně na chleba namažeme, co nám chutná.
user-icon

autor Bára


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Výborný chléb z domácí pekárny

Zpět na recept