Recept z Piemonte. Pokrm se podává za studena a docílit té pravé chuti můžeme tím, že necháme telecí kýtu namočenou přes celou noc v bílém víně.
600 g | telecí kýta |
nálev | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
1 snítka | rozmarýn |
1 ks | mrkev |
4 ks | hřebíček |
5 ks | bobkový list |
2 lžíce | olivový olej |
1 řapík | řapíkatý celer |
podle chuti | |
sůl | |
ocet balsamico | |
mletý bílý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
omáčka | |
15 ks | kapary |
2 lžíce | olivový olej |
100 g | tuňák v olivovém oleji |
3 ks | vejce natvrdo |
6 ks | ančovička |
na ozdobu | |
kapary | |
marináda | |
0.5 l | bílé suché víno |
autor null
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena