Výborná čína s kuřecím masem a paprikou

Recept na velmi jednoduchou, přitom velice dobrou čínu, která u nás chutná všem.


3.29x
45 min
1×

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nakrájíme na měsíčky, papriku na kousky a kuřecí maso na nudličky nebo kostičky.

Cibuli dáme na rozpálený olej a osmažíme dozlatova. Poté přidáme nakrájené kuřecí maso, chvilku restujeme a podlijeme trochou vody tak, ať je 1/4 masa pod vodou. Podle chuti osolíme, opepříme a přidáme koření na činu. Zakryjeme pokličkou a necháme zhruba 10 minut dusit.

Poté přidáme nakrájenou papriku a necháme kuřecí činu podusit, až je vše měkké. V průběhu hlídáme a průběžně doléváme vodu. Až je vše měkké a má krásnou barvu, zahustíme hladkou moukou a necháme povařit.

Výbornou čínu s kuřecím masem a paprikou můžeme podávat s rýží nebo brambory, obojí chutná výborně.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Výborná čína s kuřecím masem a paprikou

Zpět na recept