Vrabci z kolena

Recept na dobrý nedělní oběd.


5.05x
120 min
1×

Ingredience

5 stroužkůčesnek
2 kscibule
1 lžičkakmín
1 lžícerajčatový protlak
0.5 lčerné pivo
500 gvepřové koleno bez kosti

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Vepřové koleno bez kosti očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nakrájíme na hrubo. Maso dáme do kastrolu, osolíme, opepříme a ochutíme kmínem. Přidáme utřený česnek, cibuli, důkladně podlijeme pivem a doplníme rajčatovým protlakem. Ochucené vepřové koleno vložíme do rozehřátě trouby a dusíme pod pokličkou doměkka. Když je maso skoro měkké, sejmeme pokličku a maso necháme dopéct na barvu. Vrabce z kolena podáváme s knedlíkem a zelím.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vrabci z kolena

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena