Vaření.czReceptyVoňavé vepřové maso v marinádě

Voňavé vepřové maso v marinádě

Recept na super oběd nebo večeři s vůní kari koření.


5.013x
120 min
2×

Ingredience

2-3 stroužkyčesnek
1 lžícesůl
0.5 kostkymáslo
2-3 kscibule
0.25 lvoda
1 lžícekečup
0.5 lžičkykari koření
1.5 kgvepřové maso
0.5 lžičkymletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme. V kastrolu necháme rozpustit máslo, vložíme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, osmahneme, přidáme vodu a okořeníme kari kořením, mletým pepřem, kečupem a solí. Vaříme asi 15 minut a poté necháme vychladnout. Vychladlou marinádu vlijeme do pekáče. Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a vložíme do marinády. Vepřové maso v marinádě pečeme ve vyhřáté troubě při 200 °C přikryté poklicí až do změknutí masa. Když je maso měkké, odkryjeme a pečeme ještě 10 minut. Voňavé vepřové maso v marinádě se výborně hodí k opečeným, americkým či klasickým bramborám. Můžeme ale také podávat s rýží.
user-icon

autor Audrey75


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Voňavé vepřové maso v marinádě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena