Voňavé perníčky

Recept na moc dobré perníčky.


4.823x
60 min
8×

Postup přípravy

Heru a med mírně zahřejeme, přidáme ostatní ingredience (vejce, skořici, cukr, mouku, jedlou sodu a perníkové koření) a zpracujeme vláčné těsto. Těsto není potřeba nechat uležet do druhého dne. Hned vyválíme a vykrajujeme tvary.

Před pečením potřeme perníčky rozšlehaným vejcem. Pečeme na pečícím papíru při teplotě 150 °C. Po upečení necháme perníčky vychladnout.

Na druhý den zdobíme polevou z bílků, moučkového cukru a citronové šťávy.

Voňavé perníčky jsou měkké ihned po upečení a neztvrdnou.
user-icon

autor Jancaca


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Voňavé perníčky

Zpět na recept