Vaření.czReceptyVodouchův povánoční nářez

Vodouchův povánoční nářez

Kysané zelí proložené bramborami a masem bude lahodit vašim ústům a rozmlsaným žaludkům.


2.91130x
45 min
1×

Postup přípravy

Libovolné zbytky mas, co máte doma, nebo uzeninu nakrájíme na nudličky. Cibuli a česnek očistíme a nasekáme. Maso orestujeme s cibulí a česnekem. Přidáme papriku, ochutíme, zastříkneme vínem a odstavíme. Do pekáčku dáme na dno nepropláchnuté kysané zelí, vrstvu masa a nakonec plátky brambor. Vše zalijeme kysanou smetanou a dáme do trouby zapéct. Vodouchův povánoční nářez po 20 minutách posypeme strouhaným sýrem a dáme ještě na 10 minut do trouby. Vodouchův povánoční nářez podáváme v nádobě, kde jsme jej pekli.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vodouchův povánoční nářez

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena