Vídenští pstruzi

Pstruh je sám o sobě výborná ryba, což takhle ji ale připravit zase trošku jinak.


3.1125x
35 min

Postup přípravy

Pstruhy důkladně pod studenou tekoucí vodou omyjeme. Pak je prosolíme, opepříme (ze všech stran) a obalíme je v mouce. Opečeme je na másle, přendáme na servírovací tác, zakryjeme a na vypečenám tuku opražíme oloupané a nasekané mandle. Pstruhy s nimi zasypeme, ozdobíme krájeným citrónem a snítky koriandru.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vídenští pstruzi

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Rakouská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena