Vaření.czReceptyVídeňské slaninové knedlíčky

Vídeňské slaninové knedlíčky

Zavářka do hovězího vývaru. Recept ze slaniny a sýra.


4.26x
20 min

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na kostičky, přidáme jemně nasekanou cibuli, strouhaný sýr, petrželku a vše vložíme na tvrdší veku, kterou jsme si nakrájeli na malé kostičky. Osolíme a mícháme, až se tuk vsaje. Přidáme v mléce rozšlehané vejce a necháme asi 15 minut stát. Ke směsi přidáme mouku a rukama formujeme malé knedlíčky. Je potřeba, protože těsto bude řidší, abychom si vzali vždy do ruky trošku mouky a knedlíček v ní obalili. Vídeňské slaninové knedlíčky zaváříme do hovězího vývaru. Když knedlíčky vyplavou k povrchu a pak zase klesnou ke dnu, jsou dost uvařené. Jeden slaninový knedlíček uvaříme vždy na zkoušku.
user-icon

autor ufo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vídeňské slaninové knedlíčky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Rakouská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena