Vaření.czReceptyVepřový řízek s debrecínkou a se sýrem

Vepřový řízek s debrecínkou a se sýrem

Výborný recept na sváteční stůl.


3.914x
60 min

Postup přípravy

Z kýty nakrájíme 4 plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme po obou stranách. Plátky masa vyndáme, na zbylém oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli a na ní podusíme na plátky nakrájené žampiony. Opečené vepřové plátky položíme na pekáč, na ně rozložíme podušené žampiony s cibulí, překryjeme plátky debrecínky a sýra, podlijeme smetanou a zapečeme v troubě. Zapékání trvá asi 5 minut. Vepřový řízek s debrecínkou a sýrem podáváme třeba s vařenými brambory.
user-icon

autor roupicek1

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřový řízek s debrecínkou a se sýrem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena