Vepřový řízek Bakchus

Jednoduchý, ale přesto netradiční recept na přírodní řízky s glazurovanými hrozny a cibulovou omáčkou.


3.0173x
45 min

Postup přípravy

Řízky omyjeme, osušíme a ochutíme solí s pepřem. V pánvi rozehřejeme olej a řízky na něm osmažíme.



Mezitím otrháme hrozny, omyjeme je, rozpůlíme a zbavíme pecek. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme hrozny a prohříváme je. Pak přidáme med a hrozny obracíme tak dlouho, dokud nezískají glazuru.



Do oleje po mase přilijeme vodu a přivedeme ji do varu. Pak do ní dáme rozpustit cibulovou omáčku.



Řízky servírujeme s hrozny a přelité omáčkou. Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřový řízek Bakchus

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena