Vaření.czReceptyVepřový plátek v kremžské hořčici

Vepřový plátek v kremžské hořčici

Kremžská hořčice dodá masu zajímavou chuť. Maso můžeme připravit na pánvi i na zahradním grilu.


4.319x
0
2×

Postup přípravy

Vepřové plátky zlehka naklepeme a potřeme z obou stran kremžskou hořčicí. Posypeme kořením Texas-steak, pokapeme olivovým olejem a necháme do druhého dne v chladu uležet. Olej na pánvi necháme rozehřát. Naložené plátky pak zprudka opečeme z obou stran. Maso naložené v kremžské hořčici je vhodné ke smažení i ke grilování. Vepřové plátky v kremžské hořčici podáváme s bramborovými hranolky, nebo jen s chlebem, obložené čerstvou zeleninou.

Češi milují vepřové! Ale jak jej správně připravit?

user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřový plátek v kremžské hořčici

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena