Vepřový Ondráš

Vepřový plátek v bramboráku.


3.941x
45 min
10×

Postup přípravy

Maso naklepeme, lehce osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Brambory oloupeme, nastrouháme najemno, přidáme vejce, mouku, sůl, pepř, majoránku, prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli a zamícháme. Těsto by mělo být tužší, dle potřeby přidáme mouku. V pánvi rozpálíme olej, lžící klademe těsto o velikosti plátku masa, ihned klademe maso a potřeme těstem i z druhé strany. Vepřový Ondráš smažíme dozlatova, podáváme se zeleninovou oblohou, případně s hranolky.
user-icon

autor Evicka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřový Ondráš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena