Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme. Ananas scedíme, šťávu zachytíme a ananas překrájíme.
Smícháme cibuli ananasovou šťávu a sójovou omáčku. Do marinády vložíme maso a necháme ho asi 20 minut marinovat.
Papriky zbavíme zrníček a nakrájíme na proužky. Chilli papričku nařízneme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kolečka. Kešu opražíme na suché rozpálené pánvi a přesypeme na talířek.
Maso vyjmeme z marinády, necháme okapat a po částech je důkladně opečeme v horkém oleji. Hotové maso okořeníme pepřem a vyndáme.
Ve výpeku krátce podusíme papriky i chilli papričky, podlijeme marinádou a ještě 5 minut provaříme. Poté ochutíme octem i medem, vrátíme maso a přidáme ananas i kešu oříšky. Vše promícháme, prohřejeme a dochutíme solí i pepřem.
Vepřové připravované ve Woku v něm i podáváme. Jako přílohu doporučuji vařenou rýži.