Vepřové v mrkvi

Recept na jednoduché a chutné hlavní jídlo z vepřového.


4.496x
75 min
12×

Postup přípravy

Vepřové maso, nejlépe plecko, ale dá se udělat z kýty, nebo i krkovičky dle chuti, nakrájíme na kostky a opečeme na tuku. Maso osolíme, opepříme, přidáme trochu drceného kmínu a vydusíme téměř doměkka.

Mezitím očistíme kilo mrkve a nastrouháme ji na hrubém struhadle. Přidáme ji k masu. Nelekněte se, je toho plný hrnec. Necháme vydusit mrkev doměkka. Při dušení občas promícháme mrkev s masem.

Vepřové v mrkvi podáváme s vařeným bramborem nebo přílohou podle chuti. Brambory jsou ale nejlepší. V bio hrnci hotové za 15 minut.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové v mrkvi

Zpět na recept