Vepřové uzené na grilu

Někdo říká, že se uzené maso na gril nehodí. Pro jiného to může být oblíbená pochoutka. Recept je snadný.


4.36x
20 min

Ingredience

4-5 lžicolej
1 lžičkatymián
0.5 lžičkychilli
1 lžičkacitronová šťáva

podle chuti

sůl

podle potřeby

4 porceuzené vepřové maso

Postup přípravy

Připravíme si plátky nebo kousky vepřového uzeného masa, spíše tučnějšího.

V misce smícháme olej, nadrcený tymián, chilli a citronovou šťávu.

Maso marinádou potřeme, položíme na gril a opékáme do zlatavé barvy. Uzené maso je již před vložením na gril hotové, takže ho jen takto lehce dochutíme a opečeme. Se solí opatrně, uzené maso bývá již dost slané.

Vepřové uzené na grilu podáváme s chlebem, zeleninou a hořčicí nebo křenem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové uzené na grilu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena