Vepřové uzené na grilu

Někdo říká, že se uzené maso na gril nehodí. Pro jiného to může být oblíbená pochoutka. Recept je snadný.


4.36x
20 min

Postup přípravy

Připravíme si plátky nebo kousky vepřového uzeného masa, spíše tučnějšího.

V misce smícháme olej, nadrcený tymián, chilli a citronovou šťávu.

Maso marinádou potřeme, položíme na gril a opékáme do zlatavé barvy. Uzené maso je již před vložením na gril hotové, takže ho jen takto lehce dochutíme a opečeme. Se solí opatrně, uzené maso bývá již dost slané.

Vepřové uzené na grilu podáváme s chlebem, zeleninou a hořčicí nebo křenem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové uzené na grilu

Zpět na recept