Vepřové špalky na pivu

Recept na plněné vepřové ala španělský ptáček.


4.25x
60 min

Ingredience

4 kscibule
2 kspórek
1 dlpivo
1 ksvejce natvrdo
4 plátkylibové vepřové maso

podle chuti

sůl
niva
grilovací koření
ostrá hořčice

podle potřeby

sádlo na vymazání

Postup přípravy

Plátky vepřového masa naklepeme, potřeme ostrou hořčicí a osolíme. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka, nivu na proužky, vejce uvařená natvrdo nakrájíme na čtvrtky. Na každý plátek masa položíme kousek pórku, proužek nivy a čtvrtku vařeného vejce. Svineme jako španělský ptáček. Vepřové špalky položíme do vymazaného pekáčku, posypeme grilovacím kořením, poklademe kolečky cibule a podlijeme pivem. Přikryjeme pokličkou a upečeme v troubě doměkka. Vepřové špalky na pivu podáváme s bramborem, rýží, knedlíkem nebo chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové špalky na pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena