Vaření.czReceptyVepřové s paprikou a kešu

Vepřové s paprikou a kešu

Česká čína. Momentální nápad, který se moc povedl.


3.73x
20 min

Ingredience

3 lžičkyolej
1.5 lžičkysolamyl
1 špetkakoření na čínu
1 ksčervená paprika
3 lžícesójová omáčka
1 lžičkasezamový olej
0.4 ksčervená cibule
100 gkešu natural
2 lžícerýžové víno
3 ksvepřová kotleta bez kosti

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a na hodinu naložíme ve směsi z jedné lžičky sójové omáčky, trošky čínského koření, pár kapek sezamového oleje a dvou lžiček slunečnicového nebo olivového oleje. Na pánvi (nejlepší je wok) rozpálíme trošku oleje, přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, maso a oříšky. Když je maso hotové, přidáme na proužky nakrájenou velkou červenou papriku. Připravíme omáčku: Zbylou sójovou omáčku smícháme s rýžovým vínem (popř. i vodou), čínským kořením a sezamovým olejem, přidáme solamyl. Vše nalijeme na pánev a za stálého míchání krátce povaříme. Vepřové s paprikou a kešu ihned podáváme. Nejlépe chutná s jasmínovou rýží.
user-icon

autor Nat


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové s paprikou a kešu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena