Vepřové s čínskou zeleninou

Vepřové maso se zeleninou je vhodná kombinace pro chutný oběd. Jde o velmi rychlou a jednoduchou úpravu.


4.326x
35 min
1×

Postup přípravy

Vepřovou kýtu odblaníme, omyjeme vodou a osušíme. Maso nakrájíme na menší proužky.

Na hlubší pánvi si ohřejeme olivový olej a připravené maso na něj vsypeme. Orestujeme, přidáme nadrobno nakrájený česnek, směs koření na grilování s kořením na čínu a zakapeme worcesterovou omáčkou. Promícháme a necháme pod pokličkou prohřát.

Abychom měli více omáčky, rozmícháme si solamyl se studenou vodou a vlijeme k masu. Krátce povaříme.

Maso je brzy měkké, proto přidáme i mraženou čínskou zeleninu a po promíchání opět prohřejeme.

Vepřové maso s čínskou zeleninou podáváme s vařenou rýží.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové s čínskou zeleninou

Zpět na recept