Vepřové řízky v jednoduchém těstíčku

Nenáročná příprava receptu - řízky obalené v jednoduchém těstíčku.


4.822x
30 min
4×

Postup přípravy

Umyté a osušené vepřové řízky, každý o váze asi 120 g, naklepeme nejlépe mezi pečicím papírem. Naklepané maso osolíme, opepříme a potřeme česnekovou pastou.

Vejce na těstíčko rozkvedláme. Přidáme mléko, mouku, nasekaný rozmarýn, strouhaný parmazán a pepř. Těstíčko dobře promícháme.

Vepřové řízky obalujeme v těstíčku z obou stran. Na nepřilnavé pánvi s rozehřátým olejem smažíme řízky z obou stran dozlatova. Usmažené řízky necháme na papírovém ubrousku odkapat od zbytečného oleje.

Vepřové řízky v jednoduchém těstíčku podáváme se salátem a bramborovou přílohou podle chuti.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové řízky v jednoduchém těstíčku

Zpět na recept