Vepřové po španělsku

Recept na vepřové maso na španělský způsob.


4.425x
45 min
5×

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Rajčata nakrájíme na kostky, papriky na nudličky. Slaninu nakrájíme na kostky. Vepřové maso očistíme a nakrájíme na kostky nebo nudličky.

V hrnci orestujeme slaninu dozlatova. Přidáme maso, osolíme, opepříme a taktéž orestujeme. Vše zaprášíme moukou, orestujeme a přidáme smetanu s vodou. Zamícháme a přidáme rajčata s paprikou. Vepřové po španělsku vaříme zakryté asi 25 minut, než změkne maso. Pak vše ještě dochutíme solí, paprikou a pepřem.

Vepřové po španělsku podáváme s rýží, brambory nebo jinou přílohou podle chuti.
user-icon

autor bogy02


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové po španělsku

Zpět na recept