Vepřové po španělsku

Recept na vepřové maso na španělský způsob.


4.425x
45 min
5×

Ingredience

150 gslanina
sůl
1 kspaprika
2 dlsmetana
2 dlvoda
2 ksrajče
2 lžícehladká mouka
mletá paprika
500 gvepřové maso
mletý černý pepř

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Rajčata nakrájíme na kostky, papriky na nudličky. Slaninu nakrájíme na kostky. Vepřové maso očistíme a nakrájíme na kostky nebo nudličky. V hrnci orestujeme slaninu dozlatova. Přidáme maso, osolíme, opepříme a taktéž orestujeme. Vše zaprášíme moukou, orestujeme a přidáme smetanu s vodou. Zamícháme a přidáme rajčata s paprikou. Vepřové po španělsku vaříme zakryté asi 25 minut, než změkne maso. Pak vše ještě dochutíme solí, paprikou a pepřem. Vepřové po španělsku podáváme s rýží, brambory nebo jinou přílohou podle chuti.
user-icon

autor bogy02


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové po španělsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Španělská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena