Plátky libového masa přelité omáčkou s vejcem, cibulí, olivami a rajčaty. Tento španělský pokrm se podává s rýží nebo bramborem.
- - | sůl |
1 ks | vejce |
- - | petrželka |
450 g | rajčata |
2 ks | cibule |
- - | mouka |
- - | pepř mletý |
1.5 kg | maso vepřové |
6 lžic | víno bílé |
- - | olej olivový |
180 ml | vývar masový |
- - | olivy černé |
3 plátky | šunka vařená |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.